Takaisin ylös

Kilpailukutsu

Pekan tarkkuussuunnistus

Kansallinen tarkkuussuunnistuksen normaalikilpailu (PreO) ja Satakunnan aluemestaruuskilpailu Sastamalassa lauantaina 20.10.2018

Kilpailussa noudatetaan Suomen suunnistusliiton lajisääntöjä muuten, mutta normaalikilpailun aikarastin sijaan käytössä on Tempoasema (5 karttaa, nollarastit mahdollisia, väärästä vastauksesta 30 sekuntia sakkoa).

Sarjat ja osanottomaksut

E-sarja: Kansallisen ja aluemestaruuskilpailun kilpailusarjana E-sarja. E-sarjan kilpailijalla on oltava voimassa oleva suunnistuksen kilpailulisenssi, poikkeuksena pelkästään AM-kilpailuun osallistuvat, joilta ei vaadita kilpailulisenssiä. E-sarjassa osanottomaksu 13 euroa.

A-sarja: Lajin kokeilijoille ja tutustujille helpohko A-sarja, johon ei vaadita kilpailulisenssiä. A-sarjassa osanottomaksua ei ole.

Lasten sarja: Pyritään tekemään muutaman rastin selkeä ja helppo lasten rata. Ei osanottomaksua.

Ilmoittautuminen

E-sarjaan IRMA-palvelua käyttäen tiistaina 16.10. Poikkeuksena pelkästään aluemestaruuskilpailuun ilman kilpailulisenssiä osallistuvat, jotka ilmoittautuvat sähköpostilla: suse.ilmot@gmail.com. Sähköpostilla ilmoittautuessa mainittava sarja ja tieto osallistumisesta aluemestaruuskilpaluun. Sähköpostitse ilmoittautuvat maksavat osanottomaksut Suunta-Seppojen tilille FI84 5660 2340 0109 62

A-sarjaan ja lastensarjaan mielellään ennakkoilmoittautuminen 16.10 sähköpostilla: suse.ilmot@gmail.com.

Kilpailukeskus

Kilpailukeskus on maatilan pihapiirissä Sastamalan Houhajärvellä, osoitteessa Houhajärventie 681, Sastamala. Opastus kilpailukeskuksen kohdalta tieltä 12845 (Houhajärventie).
Karttalinkki kilpailupaikalle

Kilpailukeskus sisätiloissa maatilakorjaamossa. Kilpailukeskuksessa on WC, tilan päärakennuksessa on inva WC (pyörätuolinostimen max. painorajoitus 180 kg)
Kilpailukeskuksessa on tarjolla makkaraa itse grillattavaksi, kakkukahvit ja mahdollisesti muurinpohjalättyjä. Kaikki tarjottavat sisältyvät osanottomaksuihin.

Karanteeni ja lähtö

E-sarjan kilpailijoilla on karanteeni, jossa pitää olla klo 13.00. Karanteeni on kilpailukeskuksena toimiva maatilakorjaamo. E-sarjan lähtö väliaikalähtönä pienen infotilaisuuden jälkeen n. 13.20 alkaen

A-sarjan kilpailijat ja mahdollinen yleisö saavat seurata E-sarjan kilpailijoiden suorituksia kilpailun alussa olevalla Tempoasemalla. E-sarjan kilpailijoiden lähdön jälkeen A-sarja starttaa ryhmälähtönä.

Lasten rata on kierrettävissä melko vapaasti.

Kartta

Tarkkuussuunnistuskartta ISSOM 2007, 1:4000, käyräväli 2 metriä. Kartoitus 9/2018, Pekka Seppä

Alustavat ratatiedot

E-sarjassa rata n. 1,5 km. A-sarjassa lyhyempi. Lähtö ja maali ovat välittömästi kilpailukeskuksen läheisyydessä.
Kulkureitti on kovapohjaista sora- ja nurmikkopolkua. Pääosin avointa maastoa.

Ajanotto

E-sarjassa kilpailuajanotto Emit -leimasimella. Ellei kilpailija ilmoita Emit –kortin numeroa ilmoittautumisen yhteydessä, varaa kilpailun järjestäjä hänen käyttöönsä lainakortin. Lainakortin hukkaamisesta peritään 60 euron maksu.

A-sarjassa ajanotto maalitoimitsijan kirjaamana.

Leimaus

Omilla pihtileimasimilla. Järjestäjältä saa tarvittaessa lainaksi leimasimen.

Avustajat

Omien avustajien käyttö on sallittua ja toivottavaa. Avustaja saa auttaa kulkemisessa ja leimaamisessa, mutta ei tehtävien ratkaisussa.

Toimihenkilöt

Kilpailunjohtaja, tiedottaja ja ratamestari: Pekka Seppä 0500-928815 seppapekka@gmail.com
Kilpailun valvoja: Tauno Saari, Suunta-Sepot

Lisätiedot Suunta-Seppojen kotisivulla www.suunta-sepot.fi

Tervetuloa liikunnallisen iltapäivän viettoon!

Suunta-Sepot ry