Ohjeet Tyrvisrastien suunnistajille 2022 (ja alempana järjestäjille)

- Ajanotto ja tulospalvelu on paikalla torstaisin klo 17 - 19.30. Toimitsijoilta voi vuokrata emit-kortin hintaan 1e/kerta. 

- Tulokset julkaistaan Suunta-Seppojen sivuilla, Tyrvään Sanomissa sekä Rastilipun tulospalvelussa www.rastilippu.fi. Tulospalvelua käyttäessäsi annat julkaisuun oman suostumuksesi. 

- Omatoimisuunnistusta varten rastit ovat paikallaan torstaista klo 17 sunnuntaihin klo 20. Rasteilla on rastiliput ja leimasimia. Omatoimisuunnistuksessa leimasimia ei tarvita. 

- Kartat ovat lähtöpaikalla seuran punaisessa postilaatikossa.

- Kartalla on yleensä yksi peruslenkki rastiväliviivoilla yhdistettynä sekä kaksi lyhyempää ratavaihtoehtoa. Voit suunnitella rasteista myös oman reittisi. Rastimääritteen alla / vieressä on ehdotus siitä, mitkä rastinumerot muodostavat lyhyemmät radat. (Esim: Rata B Lähtö, 1, 2, 3, 8, 9, 10, maali). Suunnistaja voi omalla kynällä yhdistää radan rastiympyrät, jolloin karttaa on helpompi lukea.

- Kartassa on tilinumero ja maksuohje (5 e/kerta, alle 21 v. ilmainen)

- Kausikortin hinta on seuran jäsenille 50 €, ei-jäsenille 70e. Tili: FI84 5660 2340 0109 62, viitenro 2121. 

- Ohjeet seuran jäseneksi liittymiseen löytyvät nettisivuilta kohdasta: seura > jäsenmaksut

- Kertamaksun voi suorittaa myös Smartumin sähköisellä liikuntasaldolla. Rastilipun ilmoittautumis- ja maksupalvelut eivät ole käytössä. 

- Opastuspaikka sekä lähtöpaikka, mikä on samalla ratojen K-piste, selviää Rastilippu-palvelusta sekä Suunta-Seppojen nettisivuilta ja Facebookista. 

- Lähtöpaikka ei välttämättä ole sama kuin pysäköintipaikka.

- Kartat löytyvät viikottain Livelox-reittihärvelistä www.livelox.com

Osallistujien on otettava huomioon:

- Valtakunnalliset ja alueelliset pandemiaan liittyvät suositukset ja rajoitukset

- Autojen ja muiden kulkuneuvojen liikkuminen ja erityisesti pysäköinti huomioiden muut tien ja alueiden käyttäjät. Ei pysäköidä esim. pihoihin eikä tieliittymiin.

- Älä ota ylimääräisiä karttoja, jotta kaikille riittää.

- Muista ottaa oma karttamuovi mukaan

Järjestäjien asioita:

- Rastiliput ja muu tarvittava materiaali kiertää ajoissa seuraaville

- Ratatiedot on toimitettava Pekalle (pekka.putaja@gmail.com) viimeistään edellisen viikon perjantaina. Pekka viimeistelee kartat ja radat ja lähettää valmiit suunnitelmat Vammaspainoon tulostettavaksi. Ratamestari voi noutaa kartat Vammaspainosta tiistaina tai keskiviikkona klo 15.30 saakka. Ellei pääse noutamaan karttoja Vammaspainon työaikana, ratamestari sopii itse muun noutoajankohdan Vammaspainon kanssa (Vammaspaino 03 512 3000).  

- Rata- ja kartta-asioissa yhteydenotot Pekka Putajaan (0505350918)

- Muista tarvittava viitoitus opastuspisteeltä alkaen. 

- Erityisesti nyt on syytä muistaa, että lähtö- ja maalipaikkaa lähinnä olevat rastit ovat riittävän helppoja, koska niistä muodostuvat lyhyemmät radat.